Algemene voorwaarden

Voorwaarden
Dit zijn de Algemene Voorwaarden van Milo boots.com, een besloten vennootschap opgericht volgens de wetgeving van Nederland. Milo boots is gevestigd aan de Bonairestraat 47 1058XD  in Amsterdam, Nederland. E-mail: milomxboots@gmail.com Telefoon: +31 (0)621222019. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam onder nr. 72727683. BTW (VAT) nummer: NL044835930B02. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle aan-en verkoop-overeenkomsten aangegaan door Milo boots en haar klanten via de website van www.miloboots.com Bij het aanvinken van het vakje “ik ga akkoord met de voorwaarden” gaat u akkoord met de inhoud en hun toepasbaarheid op de overeenkomst die u aangaat met Milo boots.

Aankopen op de webshop
U kunt een bestelling plaatsen bij Milo boots door te klikken op alle gewenste items op de website, die zal de producten in uw ‘shoppingbag’ plaatsen. U kunt uw artikelen controleren in de ‘shoppingbag’ en de nodige wijzigingen doorvoeren. Zodra de ‘shoppingbag’ overeenkomt met uw wensen, kunt u klikken op de kassa knop. Die genereert vervolgens een elektronisch bestelformulier met vermelding van de gewenste items. Na voltooiing van de bestelbon met inbegrip van de details van de betaling, kunt u klikken op Ga verder, waarna u wordt doorverwezen naar een veilige omgeving om de financiële transactie af te ronden. Deze zal uw bestelling afronden. Na verwerking van uw bestelling, stuurt Milo boots in principe een e-mail ter bevestiging van ontvangst, indien een product niet op voorraad is wordt er zo snel mogelijk contact met u opgenomen waarna het bedrag wordt geretourneerd. Milo boots behoudt zich het recht om een transactie proces om welke reden en / of diensten te weigeren aan iedereen op elk moment naar eigen goeddunken.

Prijzen en informatie over de website
De prijzen die op de website staan zijn inclusief BTW. De totale prijs vermeld op de order en op het elektronische bestelformulier omvat de prijs inclusief verzendkosten. Elke en alle douanerechten of invoerrechten en / of lokale heffingen zijn voor rekening van de klant. Bovengenoemde kosten zijn niet inbegrepen in de prijs. Prijzen zijn onderhevig aan veranderingen op elk moment. Veranderingen in de prijzen hebben geen invloed op de te betalen som in een gesloten koopovereenkomst zoals bevestigd door Milo boots per e-mail.

Betaling
Betaling kan geschieden door middel van creditcard, Ideal of Paypal. Door gebruik te maken van een bepaalde creditcard (nummer) bevestigd u dat de creditcard die wordt gebruikt van u is. Het verschuldigde bedrag wordt afgeschreven van uw rekening wanneer uw bestelling is geaccepteerd door Milo boots. Alle creditcard houders zijn onderworpen aan controles en validatie toestemming van de creditcardmaatschappij. Indien de uitgevende instelling van uw betaalkaart weigert een betaling aan Milo boots toe te staan, zullen we de levering uitstellen en nemen wij contact met u op. In dat geval is Milo boots niet aansprakelijk voor enige vertraging of niet-levering.

Levering
Milo boots zal haar uiterste best doen om alle aankopen binnen de termijn van 3 tot 5 werkdagen te leveren. Milo boots is niet aansprakelijk indien de levering plaats vindt op een later tijdstip. Milo boots heeft het recht de opdracht tot dertig dagen na de bestelling te leveren zonder in gebreke te worden gesteld door de klant. Wanneer het termijn wordt overschreden ontvangt de klant een schriftelijke bevestiging. De klant kan dan kosteloos de overeenkomst ontbinden. De klant ontvangt dan zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen dertig dagen na ontbinding, het betaalde bedrag terug.
Leveringen vinden plaats per PostNL koerier. Indien de koerier er niet in slaagt uw bestelling bij de eerste poging te leveren, zal hij / zij een bericht achterlaten, met vermelding van informatie wanneer de tweede poging wordt ondernomen. Dit proces wordt nog een keer herhaald waarop PostNL contact met u opneemt om uw wensen met betrekking tot de levering te bespreken (verzenden naar een ander adres, terug naar de afzender). Alle items worden verzekerd door Milo boots tot het moment dat zij zijn afgeleverd op uw adres. Eventuele klachten over de staat waarin de goederen zijn geleverd (inclusief ontbrekende onderdelen) moet worden gedaan aan Milo boots uiterlijk twee werkdagen na ontvangst van de goederen per e-mail  op het e-mail adres milomxboots@gmail.com.

Terugsturen?
Alle goederen gekocht bij Milo boots kunnen geretourneerd worden tot vijftien dagen na levering. Annulering moet automatisch leiden tot de ontbinding van de koopovereenkomst tussen Milo boots en de klant, hierbij is de klant verplicht om de goederen in de originele verpakking terug te sturen naar Milo boots binnen vijftien dagen na ontvangst van de goederen. Terugkerende goederen buiten de aangegeven periode kunnen worden teruggegeven aan de koper zonder restitutie. Alle nauwkeurig geretourneerde producten zullen worden gecrediteerd binnen 14 dagen als een terugbetaling aan de kredietwaardigheid van de oorspronkelijke koper of op de bankrekening, exclusief de eventuele verzendkosten naar het afleveradres. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Met het oog op het krijgen van een teruggave, moet het product dat u terugstuurt in nieuwe ongebruikte en ongedragen staat zijn in de originele verpakking en labels nog steeds gehecht. Nieuw en ongebruikt betekent geen vlekken op het item en geen slijtage op de labels. Ongebruikt betekent ook: geen beschadiging op de zool en binnenzool.

Het retour adres is:

Milo boots
Bonairestraat 47 1058XD Amsterdam